Kerstwandeltheater 2017 - een (foto) verslag

Meer dan 1000 mensen vormden vrijdag 22 december een lange bonte stoet langs het kerstverhaal. We zagen hoe Jezus door zijn geboorte liefde en licht naar de wereld bracht. En hoe wij Zijn liefde en licht mogen en kunnen doorgeven aan de mensen om ons heen. Let your LOVE shine a LIGHT! Vanaf deze plaats willen we alle vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt bedanken! En ook grote dank aan Aart Sliedrecht en Marrie Pauw voor de prachtige foto's. Meer foto’s en een toelichting bij de foto’s zijn nog tot eind januari te zien op www.kerstwandeltheaterwoerden.nl en op de Facebookpagina van het wandeltheater. We wensen iedereen veel liefde voor het nieuwe jaar. Voor foto's kijk bij "Lees meer". Organisatie Kerstwandeltheater 2017

 

 

 

 

 

 

Actuele kalender

zo 21 jan - 00:00
Week van Gebed
zo 21 jan - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 21 jan - 13:30
Pelgrimstochten
di 23 jan - 09:15
Geef kleur aan je leven
do 25 jan - 20:00
'List & bedrog - de Jakobsverhalen'
do 25 jan - 20:00
Lezingen Kerk en Israël
zo 28 jan - 10:30
Lutherse ochtenddienst

Bestemming collectes

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.