Kom zingen in onze koorworkshop!

Wij zijn de Lutherse kerk en we zingen graag! Kom je meedoen met onze koorworkshop? Na drie kwartier zingen, treden we een kwartiertje op. En daarna ben je welkom om een Palmpasenstok te knutselen. Met die Palmpasenstok kunnen we zondag om 10.30 een optocht lopen in onze kerk. Het is voor kinderen van groep 3 tot en met 8 die van zingen houden! Vanaf 14.40 uur zijn kinderen vanaf groep 1 ook welkom om mee te helpen met de Palmpasenstokken. Zaterdagmiddag 13 april vanaf 13.30 uur is de deur open bij de Lutherse kerk aan de Jan de Bakkerstraat 11 Woerden, rond 14.40 begint het Palmpasenstokken maken.

En als er genoeg enthousiasme is, komt er een vervolg! We willen een koor vormen om zo naar Kerst of naar Pasen toe te zingen.
 Het zou fijn zijn dat je je aanmeldt. Heb je vragen?
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.