Inloophuis 'Leven met kanker' in Woerden

Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden

Het inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten in de regio Woerden. Ons huis biedt geen therapieën, maar ontmoetingen, begrip, huiselijkheid en activiteit. De gasten van het inloophuis hebben te maken met de ziekte en de behandeling in elke fase. Ook na genezing blijven zij vaak komen. Er wordt een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden en de deelname is altijd gratis. Alles is erop gericht om mensen te laten ervaren hoe je ondanks je ziekte midden in het leven kunt blijven staan. En hoe je daarin de balans kunt (her)vinden. Partners, familieleden en vrienden van mensen met kanker kunnen ook altijd met hun verhaal, hun vragen en hun ervaringen in het Inloophuis terecht, want ook voor hen heeft de situatie immers ingrijpende gevolgen. www.inloophuislevenmetkanker.nl

 

 

 

 

 

 

Actuele kalender

Geen evenementen

Bestemming collectes

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.