Kom je bij me eten?

Iedereen is van harte welkom, of u nu kok wilt zijn of alleen lekker wilt komen eten als gast. Het gaat om elkaar ontmoeten. Gasten hoeven zich niet bezwaard te voelen, want er wordt € 6.50 pp gevraagd voor de onkosten. De groepjes gasten rond een kok zijn steeds wisselend van samenstelling. Vanaf half zes is het komen en (na de koffie) tegen achten is het gaan. Koks kunnen aangeven voor hoeveel personen ze maximaal willen koken. Bij het eten wordt rekening gehouden met diëten, allergieën en of iemand vegetarisch is. En als er geen eigen vervoer is, kan ook dat geregeld worden.

Locatie Bij gemeenteleden thuis

 

 

Dienstrooster

zo 21 juli - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 21 juli - 18:30
PKN avonddienst
zo 28 juli - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 28 juli - 18:30
PKN avonddienst
zo 04 aug - 10:30
Lutherse ochtenddienst - Lauden

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.