Christelijke meditatie

Leiding:           Antoinette van Gurp
Aanmelden:     noodzakelijk bij: Roodenburg.j@worldonline of (0348) 420089 / 06-14267758
Kosten:            max. € 50,-- p.p.

Meditatie is een vorm van gebed, die ook in de christelijke traditie al oude wortels heeft en waarbij je als het ware naar binnen keert en innerlijk ‘ruimte’ schept om onbevooroordeeld naar jezelf, anderen, naar God, de wereld of Bijbelteksten te kijken of te luisteren. Antoinette van Gurp leidde al eerder meditatie-avonden. Zij is meditatie-docente en geestelijk begeleidster. Zie haar website: monnikvanhart.nl

U hoeft geen ervaring met meditatie te hebben om deel te kunnen nemen. Bij zes deelnemers zijn de kosten € 50,-- per persoon. Als de groep groter is, wordt de bijdrage lager.

Locatie Parochiezaal van de Bonaventurakerk

 

 

 

 

 

Actuele kalender

wo 20 feb - 19:45
Een goed gesprek over....dementie
wo 20 feb - 20:00
Leerhuis liturgie
zo 24 feb - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 24 feb - 18:30
PKN avonddienst
di 26 feb - 09:15
Geef kleur aan je geloof
zo 03 mrt - 10:30
Lutherse ochtenddienst
zo 03 mrt - 18:30
PKN avonddienst

Bestemming collectes

Geen evenementen

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.