Stichting Dovenschool Madurai

Scholing en een menswaardig bestaan

Midden in het centrum van Madurai, dicht bij de Minakshi Tempel, ligt het kantoor van de school. De school valt onder het bestuur van de YMCA. Dat is een christelijke organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen die doof of meervoudig gehandicapt zijn.?Vaak worden deze kinderen weggestopt of verstoten uit hun familie, uit schaamte.?Het bestuur spoort deze kinderen op en probeert de familie ervan te overtuigen dat ook deze kinderen aangepast onderwijs verdienen. Het standpunt van de school: de kinderen op deze school zijn niet zielig, ze zijn anders. Ieder kind is uniek en daarom hebben ze, net als gewone kinderen, recht op scholing en een menswaardig bestaan. www.dovenschoolmadurai.nl

 

 

Dienstrooster

Geen evenementen

Activiteitenkalender

Geen evenementen

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.