Inloophuis 't Centrum Woerden

’t Centrum wordt in stand gehouden door veertien verschillende kerken in Woerden en omgeving. Al deze kerken participeren in een stichting die formeel het JOAC heet. Het doel van deze stichting is dienstbaar te zijn aan een ieder die een beroep op haar doet. Iedereen is welkom en kan in ’t Centrum terecht voor ontmoeting, gezelligheid, de dagelijkse krant, een spelletje, gratis internet, warm eten, creatief  knutselen, leuke evenementen en nog veel meer. Ook met hulpvragen kan men terecht bij onze vrijwillgers of coördinatoren.

 

 

Dienstrooster

Geen evenementen

Activiteitenkalender

Geen evenementen

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

 

Audiotour

In september 2015 is Wim van Beek geïnterviewd door RPL Woerden ten behoeve van het programma Woerden Centraal. In twintig minuten wordt u geinformeerd over de rijke geschiedenis van onze Lutherse kerk. U kunt het hier beluisteren, maar ook op uw mobiel tijdens een rondleiding door de kerk.

 

 

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.