Vieringen

Er mogen kerkdiensten met maximaal 100 personen worden gehouden, mits de basisregels in acht worden genomen. Dit zal in onze schuilkerk echter niet lukken, wij kunnen maximaal rond de 40/50 personen ontvangen. Dit zal dus voorlopig het maximale aantal bezoekers van de zondagse diensten zijn. Vooralsnog is aanmelden niet noodzakelijk, wel registreren wij de bezoekers bij de ingang. Let u erop dat u na binnenkomst en het schoonmaken van uw handen uw jas meeneemt en direct op een plek gaat zitten - deze zijn met nummers aangegeven. Blijf niet ergens staan praten, want  dat maakt het voor iedereen lastig(er) de 1,5 meter afstand aan te houden. U kunt onze diensten ook volgen via kerkomroep.nl en ons Youtube-kanaal.

De landelijke kerk adviseert dringend om de gemeentezang achterwege te laten omdat er nog veel onduidelijkheid bestaat over het gevaar op besmetting. Naast de predikant zullen er op de zondag steeds vier zangers worden gevraagd om de gemeentezang te vertegenwoordigen. Zij zullen voorin in de koorbanken plaatsnemen.

Kerkdiensten

Knopkerkdienstbeluisteren3

 

 

 

 

KnopYouTubekanaal4

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief


Activiteitenkalender

do 29 okt - 20:30
De Complete Spatie
za 31 okt - 20:30
Protestantse lezing online
ma 02 nov - 17:00
Catechisatie
di 03 nov - 19:45
Briefpost vol betekenis
wo 04 nov - 10:00
Koffie met noten
do 05 nov - 15:00
Beeldende verhalen
do 05 nov - 19:45
Beeldende verhalen

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

Interview

Op 3 augustus 2019 werd onze cantor-organist, Jeroen de Haan, geïnterviewd door de kerkelijke omroep SOKW. Jeroen de Haan is inmiddels twintig jaar cantor-organist in de Lutherse Gemeente in Woerden. In deze uitzending geeft hij uitleg over zijn functie als cantor-organist en waarin dit verschilt van een organist in een willekeurige andere kerk. Het audiobestand kunt u hier beluisteren

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.