Vieringen in juli en augustus

Vanaf 1 juli mogen er kerkdiensten met maximaal 100 personen worden gehouden, mits de basisregels in acht worden genomen. Dit zal in onze schuilkerk echter niet lukken. De diensten in juni hebben uitgewezen dat we, vanaf juli, maximaal 40 à 50 personen kunnen ontvangen. Voor de eerste drie zondagse vieringen in juli dient u zich nog aan te melden. Dit geldt voor de diensten van 5, 12 en 19 juli. Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Omdat daarna de vakantie begint en we verwachten dat we e.e.a. met minder bezoekers en mét een gastvrouw of -heer  goed kunnen laten verlopen, hoeft dat voor de Lauden en de diensten in augustus niet meer. 

Voor  de Complete Spatie en voor ‘Brood en zegen’ is vanaf begin juli al geen aanmelding meer nodig. De landelijke kerk adviseert dringend om de gemeentezang achterwege te laten omdat er nog veel onduidelijkheid bestaat over het gevaar op besmetting. Naast de predikant zullen er op de zondag steeds vier zangers worden gevraagd om de gemeentezang te vertegenwoordigen, zij zullen voorin in de koorbanken plaatsnemen.

 

 

Kerkdiensten

Knopkerkdienstbeluisteren3

 

 

 

 

KnopYouTubekanaal4

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief


Activiteitenkalender

do 09 juli - 20:30
De Complete Spatie
do 16 juli - 20:30
De Complete Spatie
do 23 juli - 20:30
De Complete Spatie
do 30 juli - 20:30
De Complete Spatie
do 06 aug - 20:30
De Complete Spatie
do 13 aug - 20:30
De Complete Spatie
do 20 aug - 20:30
De Complete Spatie

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Het is een breed aanbod geworden. Er zit vast iets tussen dat u zal aanspreken.

Interview

Op 3 augustus 2019 werd onze cantor-organist, Jeroen de Haan, geïnterviewd door de kerkelijke omroep SOKW. Jeroen de Haan is inmiddels twintig jaar cantor-organist in de Lutherse Gemeente in Woerden. In deze uitzending geeft hij uitleg over zijn functie als cantor-organist en waarin dit verschilt van een organist in een willekeurige andere kerk. Het audiobestand kunt u hier beluisteren

"God in de lage landen"

Op zondag 18 november 2012 zond de EO het derde deel uit van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. Dit deel gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.