Diensten en activiteiten tot eind december

Vanaf begin oktober is onze huisregel om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en uitgaan van het kerkgebouw. Als je in de bank zit mag je het kapje afdoen. Het blijft belangrijk om ordelijk het gebouw te betreden, geef elkaar de tijd en de ruimte daarvoor. Eventuele vergaderingen vinden, tot eind december, online plaats. Vanaf 18 november zullen we langzaam proberen de ontmoetings-activiteiten wel weer doorgang te laten vinden.

 

We vragen iedereen zich weer aan te melden voor de diensten op zondag, vooralsnog tot einde van dit jaar. Schroom niet, meestal hebben we plaatsen over! U kunt zich aanmelden op e-mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag tijdig aanmelden en dat kan elke week vóór vrijdag 18.00 uur. U kunt onze diensten natuurlijk ook volgen via kerkdienstgemist.nl direct of via de buttons rechts op deze pagina. 

Kerkdiensten

live

gemist

liturgie

Oude diensten beluisteren kan voorlopig nog hier via Kerkomroep.nl

Activiteitenkalender

wo 25 nov - 20:00
Zin in film: Ballon
do 26 nov - 15:00
Beeldende verhalen
do 26 nov - 19:45
Beeldende verhalen
do 26 nov - 20:30
De Complete Spatie
di 01 dec - 19:45
Briefpost vol betekenis
wo 02 dec - 10:00
Koffie met noten
wo 09 dec - 15:00
Gelijkenissen

Aanmelden nieuwsbrief


"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

Interview

Op 3 augustus 2019 werd onze cantor-organist, Jeroen de Haan, geïnterviewd door de kerkelijke omroep SOKW. Jeroen de Haan is inmiddels twintig jaar cantor-organist in de Lutherse Gemeente in Woerden. In deze uitzending geeft hij uitleg over zijn functie als cantor-organist en waarin dit verschilt van een organist in een willekeurige andere kerk. Het audiobestand kunt u hier beluisteren

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.