Diensten - update 30 april - De vreugde voert ons naar uw huis!

Vanaf begin mei volgt de kerkenraad het landelijk advies op en zullen we de diensten weer mét kerkgangers vieren! Dit gaat op zondag 2 mei in, we nodigen u dus van harte uit in de kerk weer met ons mee te vieren. Wel verzoeken we iedereen zich vooraf aan te melden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U krijgt dan op de vrijdag of zaterdag voorafgaand aan de zondag een reactie, dus in sommige gevallen vragen we om een beetje geduld. In de dienst zingt de gemeente alleen mee met het Ordinarium, de liederen worden door de voorzangers gezongen.

Het spreekt voor zich dat alle geldende afspraken (mondkapjes, desinfecteren, vraag of u gezond bent) geldig blijven. Het spreekt ook voor zich dat de diensten ook nog steeds uitgezonden worden via kerkdienstgemist.nl u kunt hier, via de button op de homepage, direct naar toe.

"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

"Zie je zondag!"

In het programma “Zie je zondag!” van de EO wordt de Lutherse Kerk van Woerden op TV belicht.  In dit programma duikt Marleen Stelling in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn? Kijk gerust hier mee: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.