Diensten - update 4 augustus - Welkom in de kerk!

Het is fijn dat we onze kerkdiensten weer mét kerkgangers kunnen vieren. We nodigen u daarom van harte uit in de kerk met ons mee te vieren. Tevens worden de diensten ook nog steeds uitgezonden via kerkdienstgemist.nl  U kunt hier, via de button op de homepage, direct naar toe.

Als u een van de vieringen bezoekt, dan vragen we u op het volgende te letten:

 

 

* Het is fijn als u zich aanmeldt via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.tot uiterlijk vrijdagavond 18.00 uur.
* U ontvangt altijd een reactie per mail of er plek is
* Soms zijn er nog plekken over, voel u vrij om op zondag naar de kerk te komen zonder aanmelding, de kans dat het niet past is klein 
* Gastvrouw/heer is aanwezig om alles in goede banen te leiden
* Handen desinfecteren bij binnenkomst en jas mee naar de zitplaats
* Neem altijd de 1,5 meter afstand in acht.
* Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar we merken dat het lastig is om altijd 1,5 meter afstand in acht te nemen. We vragen daarom iedereen hier verantwoordelijk (naar de anderen!) mee om te gaan.

Tot snel in de kerk!

Kerkdiensten

live

gemist

liturgie

 

Activiteitenkalender

Geen evenementen

Aanmelden nieuwsbrief


"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

"Zie je zondag!"

In het programma “Zie je zondag!” van de EO wordt de Lutherse Kerk van Woerden op TV belicht.  In dit programma duikt Marleen Stelling in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn? Kijk gerust hier mee: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.