Kerk op Schoot gaat weer van start!

We zijn blij om jullie weer te kunnen uitnodigen voor een Kerk Op Schoot viering! Deze viering wordt gehouden op zondag 10 oktober 2021 om 12.30 uur in de Lutherse Kerk. Het thema is 'De Schepping". Kerk op Schoot is een laagdrempelige, belevingsgerichte viering speciaal gericht op jonge kinderen vanaf 0 jaar. Mede onder leiding van dominee Beer beleven de kinderen en hun ouders, opa’s en / of oma’s een Bijbelverhaal met alle zintuigen. In een half uurtje wordt op speelse wijze een verhaal verteld, gezongen en is er een interactief element, iets te zien, te doen of te voelen.

Na afloop is er iets lekkers en wat te drinken en ruimte om nog even te spelen en na te praten. We houden uiteraard rekening met de, op het moment van viering, geldende corona regels. Voor meer informatie of aanmelding (niet verplicht) neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten

live

gemist

liturgie

 

Activiteitenkalender

Geen evenementen

Aanmelden nieuwsbrief


"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"

Maarten Luther

Welkom in Woerden

Een introductie in het PKN landschap in onze prachtige stad. Als u in Woerden komt wonen en u komt uit een stad met een protestantse gemeente dan moet u een keuze maken bij welke PKN kerk u zich wilt aansluiten. Voor hulp daarbij zie kerkpleinwoerden

Programmaboekje

Hier vindt u het programmaboekje met daarin de activiteiten voor het komende seizoen. Er zit vast wel iets tussen dat u zal aanspreken.

"Zie je zondag!"

In het programma “Zie je zondag!” van de EO wordt de Lutherse Kerk van Woerden op TV belicht.  In dit programma duikt Marleen Stelling in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn? Kijk gerust hier mee: aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3.

"God in de lage landen"

Het derde deeel van de documentaireserie “God in de Lage Landen”. gaat over de Reformatie. De uitzending begint in onze Lutherse kerk, de oudste Lutherse schuilkerk van Nederland.