De lutherse kerk in Woerden is centraal gelegen in het historische centrum van Woerden, heeft ruime parkeerfaciliteiten en is op ca. 10 minuten loopafstand van het NS-station. De kerk is rolstoeltoegankelijk.


 

 

De kerkzaal van de lutherse kerk heeft een goede akoestiek en uiteraard ook een goede geluidsinstallatie. De kerk beschikt over een fraai Bätz-orgel. Een beamer voor het houden van presentaties is aanwezig. De kerk (uit 1646) zorgt met zijn glas-in-loodramen en pilaren voor een sfeervolle ambiance. De kerkzaal is niet alleen geschikt voor het houden van (kerk)diensten, trouw- en uitvaartdiensten, maar ook voor concerten, muzikale optredens, repetities, congressen, lezingen, presentaties en studieavonden. Deze kerk is door zijn akoestiek zeer geschikt als oefenruimte of repeteerruimte/repetitieruimte voor koren en orkesten. Catering: in overleg.


In het Verhuurbeleid vindt u de prijzen en de algemene voorwaarden. Voor meer informatie over verhuur, catering e.d. kunt u contact opnemen met mevr. Maria Knöps.