Activiteitenkalender

Kliederkerk

Leiding: groep vrijwilligers; kernteam: ds. Joost Schelling, Anneke van der Zaag en Yvonne Vergeer
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: vrijwillige bijdrage

Met Kliederkerk op pad
7 juni zouden we weer een Kliederkerk hebben, door de coronamaatregelen willen we dit op een andere manier vorm geven. Het thema is: Op weg naar het beloofde land.

Het volk Israël trok 40 jaar door de woestijn voordat zij hun beloofde land bereikten. Tijdens hun reis beleefden ze van alles en hebben zij zeker ook hun vragen en emoties gehad. Samen hebben ze het beste ervan proberen te maken al was het niet altijd gemakkelijk. Ze bleven in beweging. In beweging blijven is belangrijk vandaar dat wij als commissie een speurtocht hebben bedacht met leuke opdrachten voor thuis en onderweg. We willen ieder gezin een pakket aanbieden waarmee jullie zelf kunnen bepalen wanneer je binnen 10 dagen tijd de opdrachten (waarmee het thema ontdekt wordt) als gezin gaat doen. Het zijn opdrachten onderweg maar ook dingen die je thuis kunt doen/maken. We vinden het leuk als er die dagen foto’s of filmpjes gemaakt worden die dan gedeeld kunnen worden, zodat we het toch samen doen.

Op zondag 7 juni willen we van 16-17 uur online met elkaar de viering doen in een interactieve vorm waarbij de opdrachten terug komen en daarna kan iedereen in zijn eigen omgeving met elkaar eten (misschien wel iedereen hetzelfde want we doen er ook een toepasselijk recept bij). Vinden jullie het leuk om mee te doen? Geef je dan op voor 24 mei via onderstaande mail. Graag erbij vermelden met hoeveel personen jullie zijn, dan zorgen wij dat jullie de materialen voor het Pinksterweekend thuis hebben ontvangen.

Namens de Kliederkerkcommissie
Yvonne Vergeer, kliederkerk@pknwoerden.

Locatie Kruiskerk