Kerkcafé Woerden is in de zomer van 2014 als een gezamenlijk initiatief van de rooms-katholieke parochie Pax Christi (Bonaventurakerk), de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk en de Lutherse Gemeente van start gegaan in Woerden. Iedere eerste zondagmiddag van de maand is er tussen 15.00 en 17.00 uur kerkcafé in de ontmoetingsruimte van de Opstandingskerk aan de Wilhelminaweg 8 (tegenover de molen). De exacte data zijn te vinden in de “Kalender” van deze site.

Het is bedoeld voor ieder die een stukje huiselijkheid en gezelligheid zoekt. De doelgroep is breed: iedereen is welkom, jong of oud en een godsdienstige achtergrond is niet noodzakelijk. Naast een praatje is er in het kerkcafé ook ruimte voor ontmoeting, een goed gesprek en spelletjes. Ook het beluisteren van muziek of het kijken van een film behoort tot de mogelijkheden.

De entree is net als de koffie, thee en frisdrank gratis. Meestal is er wel iemand die iets lekkers meebrengt. Het kerkcafé wordt, alleen voor wie dat wil, afgesloten met een korte meditatie. De zondag een saaie middag? Vanaf nu hoeft dat dus niet meer!

Kom een keer kijken en de sfeer proeven, aanmelden is niet nodig. De vrijwilligers ontvangen u gastvrij. Meer informatie kunt u eventueel krijgen via onze lutherse gemeenteleden Agnes ten Hoeve en Truus Nap. Voor vragen of opmerkingen kunt u ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Werkgroep

-    Ivar van Bijlevelt, Hervormde Gemeente
-    Agnes ten Hoeve, Lutherse Gemeente
-    Berendien Kreuger, Gereformeerde Kerk
-    Truus Nap, Lutherse Gemeente
-    Geri Manschot, Gereformeerde Kerk
-    Parochie Pax Christi (Bonaventurakerk), vacant
-    An van ’t Zet, Hervormde Gemeente