In de wintermaanden kan het in onze mooie oude kerk best koud zijn. Natuurlijk kun je een warme trui of sjaal aantrekken, maar soms ben je toch niet bedacht op de kou die om je schouders kruipt. ‘Had ik maar iets warmers meegenomen…’

Als je een winters terras bezoekt, kun je vaak zo’n lekkere plaid pakken tegen de kou. Waarom zouden we zoiets in de kerk niet aanbieden? We hebben een voorraad mooie zelfgesponnen wol beschikbaar om warme omslagdoeken van te maken. Het is de bedoeling dat ze gemaakt worden in een stijl die past bij onze kerk, bijvoorbeeld door liturgische kleuren te gebruiken. Zo vormen de doeken een mooie eenheid en wordt het geen allegaartje. Om binnen afzienbare tijd een aantal doeken beschikbaar te hebben, nodigen we gemeenteleden die van breien (of haken) houden uit om mee te werken aan dit leuke en samenbindende project! 

Zin om mee te doen? Op donderdagavond 14 december gaan we van start met een (ja ja…) breicafé in de kerk om 19:30 uur. Neem zelf brei- of haaknaalden mee (ongeveer nummers 3 tot 4,5), de wol wordt zoals gezegd beschikbaar gesteld, evenals geschikte patronen. Uiteraard kun je thuis gewoon verder gaan met het project. Je kunt je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een bevestiging en een antwoord op je eventuele vragen.