Activiteitenkalender

 

Augustus 2023


📍 Woerden (Lutherse kerk)

Activiteitenprogramma 2023-2024

Het programmaboekje 'Luthers Woerden' 2023-2024 is gereed. Benieuwd naar het komend seizoen, klik op de button 'Activiteitenboekje' onderaan deze pagina.

Woensdag 6 december 2023

🕓 10:00 uur
📍 Woerden (Lutherse Kerk)

Koffie met Noten

U bent weer van harte welkom bij de bijeenkomst van Koffie met Noten. Inloop met koffie vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur beginnen we en met ergens een 'break' voor nog een kopje koffie gaan we door tot rond half twaalf.

Er worden liederen gezongen, bekende en soms ook heel onbekende. Zo nu en dan wordt er iets rond een lied verteld. Vaak ontstaan er ook mooie, soms verrassende gesprekken naar aanleiding van de liederen. Welke accenten er deze keer worden gelegd, laat u maar verrassen! Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Donderdag 7 december 2023

🕓 20:00 uur
📍 Woerden (Lutherse Kerk)

Adventslied van Luther

Jan Compagner verzorgt donderdag 7 december een presentatie rond het bekende adventslied van Luther ‘Nun komm, der Heiden Heiland’. Dit keer gaat het niet om Luther, maar om Johann Sebastian Bach. Hoe heeft hij zich door dit lied laten inspireren, vooral in enkele cantates, maar ook in orgelwerken? Spannend wat we samen op het spoor komen!

Aanmelden kunt u hier via de activiteitencommissie Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom.

Donderdag 14 december 2023

🕓 19:30 uur
📍 Woerden (Lutherse Kerk)

Warm welkom in de kerk

In de wintermaanden kan het in onze kerk best koud zijn. Op een terras krijg je vaak zo’n lekkere warme plaid. Waarom zouden wij die niet aanbieden? We hebben mooie zelfgesponnen wol beschikbaar om warme omslagdoeken van te maken. Doe je mee? Op donderdag 14 december starten we om 19.30 uur in de kerk met … een breicafé. Neem zelf brei- of haaknaalden mee (nummers 3 tot 4,5). Wol en patronen zijn aanwezig. Je kunt je aanmelden via de activiteitencommissie
Maarten Luther
"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"
"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"