Verhuur

De lutherse kerk in Woerden is centraal gelegen in het historische centrum van Woerden, heeft ruime parkeerfaciliteiten en is op ca. 10 minuten loopafstand van het NS-station. Zowel de kerkzaal als de Jan de Bakkerzaal kunnen gehuurd worden. De kerkzaal is rolstoeltoegankelijk.

In het verhuurbeleid vindt u de prijzen en de algemene voorwaarden.

Kerkzaal
De kerkzaal van de lutherse kerk heeft een goede akoestiek en uiteraard ook een goede geluidsinstallatie. De kerk beschikt over een fraai Bätz-orgel. Een beamer voor het houden van presentaties is aanwezig. De kerk (uit 1646) zorgt met zijn glas-in-loodramen en pilaren voor een sfeervolle ambiance. De kerkzaal is niet alleen geschikt voor het houden van (kerk)diensten, trouw- en uitvaartdiensten, maar ook voor concerten, muzikale optredens, repetities, congressen, lezingen, presentaties en studieavonden. Deze kerk is door zijn akoestiek zeer geschikt als oefenruimte of repeteerruimte/repetitieruimte voor koren en orkesten.
Jan de Bakkerzaal

In het oude, sfeervolle gebouw van de lutherse kerk in Woerden is de Jan de Bakkerzaal te huur. De zaal is te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, recepties en muziekrepetities. Er is een piano aanwezig. U kunt gebruik maken van de keukenfaciliteit.

Voor meer informatie over verhuur van de kerkzaal, Jan de Bakkerzaal, catering e.d. kunt u contact opnemen met Annemiek van Selm-Oskam.

Historische trouwlocatie

De lutherse kerk in Woerden is een uitstekende locatie voor het sluiten van een (al of niet kerkelijk) huwelijk. De kerkzaal is niet heel groot, maar verleent door zijn omvang juist een bijzondere ambiance aan een huwelijksplechtigheid.

Impressie
Maarten Luther
"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"
"Christenen die bidden zijn als zuilen die het dak van de wereld dragen"