Het programmaboekje 'Luthers Woerden' 2023-2024 is gereed! Benieuwd naar het komend seizoen.........

Ga mee! 

Ook dit seizoen bieden wij u weer een veelkleurig palet aan activiteiten aan, die op de een of andere manier een link hebben met het ‘Lutherse’. Het jaarthema van de Protestantse Kerk Nederland is ‘Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. Dit thema is uit te breiden met allerlei andere werkwoorden: 

  • Ga mee! Op weg met elkaar en met anderen, bijvoorbeeld als we op stap gaan naar een andere Lutherse gemeente, of naar een museum.
  • Leer mee! Bij een Tischrede of lezing, catechese of gesprekskring
  • Zing mee! Samen zingen tijdens koffie met noten, tijdens de zangdag, als lid van de cantorij (of natuurlijk tijdens een kerkdienst). 
  • Vier mee! Tijdens de reguliere én de bijzonder diensten, tijdens een choral evensong, kerk op schoot of een avondgebed.
  • Kom mee! Neem eens iemand anders mee naar één van onze activiteiten: een vriendje naar een kinderactiviteit, de buurvrouw naar een kerkdienst, een familielid naar een lezing, een vriendin naar een gezamenlijke maaltijd.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. We hopen dat u enthousiast raakt door de activiteiten
die in dit boekje staan. Met zo’n breed
aanbod zit er vast iets tussen dat u aan zal spreken. We hopen dat we als Lutherse Kerk ook dit jaar weer een plek mogen zijn waar u aangeraakt en geïnspireerd en gevoed zult worden, waar mooie ontmoetingen plaats zullen vinden en waar zowel Lutheranen als niet- Lutheranen zich welkom zullen voelen! 

Kijk hier alvast voor het nieuwe programma.

Hopelijk tot ziens bij één van de activiteiten,
Hartelijke groet, 
ds. Hester Radstake