Bid vrijdag 9 op zaterdag 10 juni mee voor vervolgde christenen

Ook dit jaar staan we weer 1 avond stil bij de miljoenen gelovigen die worden vervolgd, enkel omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. Om daaraan gehoor te geven, houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op vele locaties in Nederland. 

De gelovigen ver weg: ze vragen ons gebed… Het minste wat we kunnen doen, is geven wat ze broodnodig hebben: voor hen bidden! Meeleven. En dat kost niets! Alleen 1 avond vrije tijd. Hopelijk is dat niet te veel gevraagd van ons christenen die in de luxe van (godsdienst)vrijheid leven…?!

Doe mee met de Nacht van Gebed. Het is in de Kruiskerk, Mesdagplein 4 in Woerden. We kijken naar filmpjes over christenen die vervolgd worden, we bidden op verschillende manieren en zingen liederen. De avond bestaat uit meerdere blokken. Welkom om de hele avond bij te wonen, maar is ook mogelijk om in en uit te stappen tussen de blokken. De ‘bloktijden’ zijn:
•    19.30-20.45 uur. Dit jaar besteden we in het 1e blok speciaal aandacht aan gelovige kinderen die leven in landen waar je eigenlijk niet mag geloven. Iedereen, vooral ook jongeren: welkom!
•    21.00-22.45 uur. 2e gebedsblok met o.a. de ‘Top 50 Christenvervolging’ en een spreker van Open Doors die zelf in een land is geweest waar christenen worden vervolgd.
•    23.00-0.30 uur. 3e gebedsblok met filmpjes, gebedsmomenten en samen zingen.

Kom en krijg een (beter) beeld van de vervolging die medechristenen ondervinden. U / jij bent van harte welkom. Neem voor vragen contact op met Peter Versloot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)